Acasă Politică Sorin Grindeanu a vizitat Fabrica Ford din Craiova

Sorin Grindeanu a vizitat Fabrica Ford din Craiova

112
0
DISTRIBUIȚI

Prim-ministrul Sorin Grindeanu, aflat într-o vizită de lucru pe tărâmuri oltene, a declarat că pentru marile companii și corporații din lumea aceasta cel mai important lucru este oferirea unui mediu atractiv pentru desfășurarea unui mediu de business sănătos.

Sorin Grindeanu la Ford Craiova

„E foarte important pentru noi ca marile companii mondiale să găsească în țara noastră un mediu atractiv, să putem să venim în întâmpinare, astfel încât afacerile pe care le-au deschis, așa cum e cazul Fordului la Craiova, într-un mediu propice, să se poată dezvolta, iar lucrul ăsta se întâmplă”, a afirmat Grindeanu.

Potrivit șefului guvernului de la București, vizita sa se dorește a fi inclusiv un semnal de încurajare în acest sens.

„Am ținut să vin astăzi, la Craiova, pentru a saluta ceea ce de fapt se va întâmpla în perioada imediat următoare și anume extinderea companiei în Craiova, angajarea a încă aproape o mie de persoane, ceea ce înseamnă foarte mult. Încă o mie de oameni, direct aici, la companie, sigur, și mulți alții pentru supplier-ii care vor da subansamble și furnizează subansamble . Înțeleg că în această toamnă se va intra pe linia de producție a unui nou autovehicul. Ăsta e un lucru bun”, a mai spus Grindeanu.

Tot în context, șeful executivului a mărturisit că, în trecut, a circulat cu un Ford Kuga.

„Am circulat, în perioada cât eram viceprimar la Timișoara, 2008-2012, cu un Ford Kuga”, a încheiat Grindeanu.

Ford România a anunțat joi că va recruta 976 de noi angajați pentru producția SUV-ului de clasă mică Ford EcoSport la fabrica din Craiova, care va începe în toamna acestui an.