Acasă Internațional Un avion Spirit Airlines a aterizat de urgenţă din cauza mirosului „de...

Un avion Spirit Airlines a aterizat de urgenţă din cauza mirosului „de picioare nespălate”

31
0
DISTRIBUIȚI

Un avion al companiei Spirit Airlines, care zbura pe ruta New York – Fort Lauderdale, a aterizat de urgenţă după ce mai mulţi pasageri s-au plâns din cauza mirosului puternic din cabină, descris ca fiind „de picioare nespălate”.

Spirit Airlines

Unii pasageri au acuzat arsuri în zona pieptului şi pe gât din cauza mirosului. După aterizare, o echipă HAZMAT a cercetat aeronava dar nu a descoperit sursa mirosului. Avionul avea la bord 220 de persoane, iar câteva au fost transportate la spital.

Spirit Airlines a anunţat că va investiga în continuare incidentul pentru a vedea ce a provocat mirosul. Potrivit AOL, nu este exclus ca acesta să fi fost provocat chiar de picioarele nespălate ale unui pasager.

În luna mai a acestui an, un alt avion, aparţinând companiei Transavia, a aterizat de urgenţă din cauza unui pasager care mirosea îngrozitor. Mai multe persoane de la bord au avut stări de leşin şi vomă. Ulterior, bărbatul a murit şi s-a aflat că suferea de necrozarea ţesuturilor în urma unei infecţii dezvoltate pe când se afla în vacanţă în Insulele Canare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here