Written by 7:56 am Politică Views: 3

Fostul ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, deputatul Ion Ştefan, a fost rănit într-un accident rutier pe DN 2

Deputatul Ion Ştefan a fost rănit, joi, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe DN 2 – E85, între municipiul Focşani şi Garoafa. Maşina în care se afla parlamentarul a fost lovită din spate de un alt autoturism.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, citat de Agerpres, din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul care rula în faţa sa, pe DN 2 – E85, între municipiul Focşani şi Garoafa.

Deputatul vrâncean, fost ministru al Dezvoltării în guvernul Ludovic Orban, a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

„În jurul orei 14,00, Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E85, la ieşirea din Garoafa spre Focşani. În accident au fost implicate două autoturisme şi a rezultat o singură victimă, un bărbat de 53 de ani, pasager faţă, care a suferit un traumatism cranian închis, hematom parietal stâng, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean de Urgenţă ‘Sf. Pantelimon’ Focşani, conştient”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.
Citește și

Ion Ștefan, cu guler cervical la dezbaterea moțiunii împotriva sa
Ministrul Dezvoltării: ”Aţi compus o moţiune aproape integral din invective şi calomnii”

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

În martie 2021, deputatul Ion Ştefan a fost rănit grav într-un alt accident, el fiind lovit de piesa unei macarale şi ulterior a căzut de la o înălţime de trei metri, în timp ce se afla la o firmă al cărei acţionar era

(Visited 3 times, 1 visits today)
Close