Written by 3:40 pm Externe Views: 0

Ungaria lui Viktor Orban șantajează Ucraina! Cere retragerea băncii maghiare OTP de pe lista cu sponsori ai invaziei lui Putin


Șantaj la nivel înalt făcut de Ungaria lui Viktor Orban! Ministrul de Externe maghiar, Peter Szijjarto, a condiționat furnizarea de arme din FEP către Ucraina de scoaterea OTB Bank de pe lista cu sponsori ai invaziei ruse.

Facilitatea europeană de pace (FEP) pentru furnizarea de arme Ucrainei decât dacă banca ungară OTP va fi retrasă de pe lista ucraineană cu sponsori ai războiului, a declarat miercuri la Viena ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, transmite MTI. Din acelaşi motiv, precum şi din cauza restricţiilor privind investiţiile chineze guvernul de la Budapesta nu va sprijini noi sancţiuni împotriva Rusiei, a adăugat el, scrie Agerpres.

Szijjarto a declarat, după un dejun de lucru cu omologul său austriac, Alexander Schallenberg, că „la Bruxelles au fost prezentate noi propuneri care ar cere oamenilor din Europa să facă noi sacrificii, fără a aduce pacea măcar cu un centimetru mai aproape”.

Szijjarto a…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close