Written by 10:42 am Externe Views: 1

Serghei Lavrov avertizează Occidentul: ‘Înseamnă să te joci cu focul. Este o escaladare inacceptabilă din partea Washingtonului, Londrei și sateliților lor din cadrul UE’


Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că Occidentul „se joacă cu focul”, după ce SUA au dat undă verde livrărilor viitoare de avioane de luptă F-16 către Kiev, şi a denunţat „o escaladare inacceptabilă”.

 

Înseamnă să te joci cu focul. Nu încape nicio îndoială„, a declarat Lavrov într-un interviu pentru televiziunea rusă, un fragmentul al căruia a fost postat pe reţelele sociale ale jurnalistului care i-a luat interviul, Pavel Zarubin, informează AFP.

Este o escaladare inacceptabilă” din partea „Washingtonului, Londrei şi sateliţilor lor din cadrul Uniunii Europene” care vor „să slăbească Rusia„, a subliniat Lavrov.

Potrivit lui Serghei Lavrov, prin livrările de arme moderne către Kiev, Occidentul vrea să-i „provoace (Moscovei) o înfrângere strategică” şi să „dezmembreze” Rusia, o retorică folosită în mod regulat de liderii ruşi.

Susţinătorii…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close