Written by 3:33 pm Știință Views: 1

Un comitet de la NASA organizează prima sa întrunire publică dedicată studierii OZN-urilor. Când va fi publicat primul raport

  • Un comitet înființat anul trecut în cadrul NASA pentru a studia ceea ce guvernul american numește OZN-uri va avea miercuri prima sa întâlnire publică.
  • Comitetul format din 16 membri a fost creat pentru a cataloga incidentele OZN neclasificate și alte date colectate de la agențiile guvernamentale civile și din sectoarele comerciale.
  • Termenul de ,,OZN”, mult timp asociat cu noţiunile de ,,farfurii zburătoare” şi ,,extratereştri”, a fost înlocuit în discursul guvernamental de ,,UAP”.

Un comitet înfiinţat anul trecut în cadrul NASA pentru a studia ceea ce guvernul american numeşte ,,fenomene aeriene neidentificate” , denumite în mod obişnuit OZN-uri, va organiza prima sa întrunire publică miercuri, înainte de publicarea unui raport în săptămânile viitoare, scrie The National.

Acel comitet alcătuit din 16 membri, reunind experţi din domenii ce variază de la fizică la astrobiologie, a fost format anul trecut pentru a cataloga incidentele…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close