Written by 4:26 pm Business Views: 2

Ieșire a ministrului Muncii, Marius Budăi: ‘Guvernul a fost corect în relația cu toți angajații din sistemul de învățământ’


Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a făcut o serie de precizări în privința Ordonanței de Urgență prin care s-au majorat salariile profesorilor, începând cu data de 1 iunie.

Într-o postare pe pagina de socializare, Marius Budăi afirmă că Guvernul Nicolae Ciucă a fost corect în relația cu toți angajații din învățământ.

Propunerea de Ordonanță de urgență a fost analizată și chiar s-au făcut unele amendamente care au fost incluse în textul final. Nu a fost nimic nediscutat înainte cu sindicatele, care să fi fost inclus, scos sau modificat în forma finală a ordonanței de urgență”, a subliniat Marius Budăi.

„Guvernul a fost corect în relația cu toți angajații din sistemul de învățământ. Textul ordonanței de urgență în care s-au reglementat revendicările profesorilor a fost postat în transparență decizională pe site-urile Ministerului muncii și al Ministerului…

Citeşte mai mult

(Visited 2 times, 1 visits today)
Close