Written by 5:03 pm Externe Views: 1

‘Fisuri’ tot mai mari în relația dintre SUA și China! Pentagonul avertizează: ‘Continuăm să fim îngrijorați în legătură cu activitățile din ce în ce mai riscante și mai coercitive ale Armatei Populare de Eliberare în regiune’


Situație tensionată între Statele Unite și Republica Populară Chineză! Ministerul american al Apărării a denunţat duminică acţiuni „din ce în ce mai riscante” ale armatei chineze în Asia, după două incidente între forţele celor două ţări în ultimele zile.

 

Continuăm să fim îngrijoraţi în legătură cu activităţile din ce în ce mai riscante şi mai coercitive ale Armatei Populare de Eliberare în regiune, inclusiv în ultimele zile”, a declarat un purtător de cuvânt al Pentagonului, generalul de brigadă Pat Ryder, care îl însoţeşte pe secretarul american al apărării, Lloyd Austin, la o conferinţă de securitate în Singapore, informează France Presse.

Aceste declaraţii intervin după două incidente implicând forţele armate americană şi chineză în strâmtoarea Taiwan şi în Marea Chinei de Sud în ultimele zece zile.

Marina americană a acuzat sâmbătă o navă chineză de a…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close