Written by 5:13 am Externe Views: 1

Șeful Statului Major al Armatei SUA, Mark Milley: ‘Ucraina este foarte bine pregătită pentru contraofensivă deoarece SUA și națiunile partenere au furnizat pregătire, muniție, consiliere și informații’


Preşedintele Comitetului Întrunit al Şefilor de State Majore din Armata Statelor Unite, generalul Mark Milley, a vorbit despre actuala situație a războiului ruso-ucrainean.

 

Mark Milley, generalul american cu rangul cel mai înalt, a precizat că deşi Ucraina este „foarte bine pregătită” pentru o contraofensivă împotriva Rusiei, este „prea devreme pentru a spune cu ce rezultate se va solda” aceasta.

Suntem într-un război care reprezintă o ameninţare existenţială pentru însăşi supravieţuirea Ucrainei şi care are o semnificaţie mai mare şi pentru restul lumii – pentru Europa, pentru Statele Unite însele, dar şi pentru întreaga lume„, a declarat şeful Statului Major Întrunit al armatei SUA, generalul Mark Milley, într-un interviu acordat din Normandia, Franţa.

În timp ce războiul continuă să facă ravagii în Ucraina, generalul Milley, care se va pensiona în acest an, se află în Normandia…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close