Written by 7:18 pm Externe Views: 1

Lovitură devastatoare pentru Vladimir Putin! Ucraina se apropie tot mai mult de NATO. Ministrul german al Apărării: ‘Toată lumea va fi de acord cu asta’


Ar putea fi cea mai puternică lovitură pentru Vladimir Putin de la începutul războiului ruso-ucrainean! Alianța Nord-Atlantică ia în calcul o apropiere mult mai rapidă a Ucrainei de organizație.

 

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a declarat că aliaţii din cadrul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) ar putea fi gata să elimine unele obstacole din calea apropierii Ucrainei de alianţa militară.

 

„Sunt tot mai multe semne că toată lumea va fi de acord cu aceasta„, a declarat Pistorius la Bruxelles, când a fost întrebat cu privire la informaţii conform cărora SUA sunt deschise în a-i permite Kievului să renunţe la un proces oficial de candidatură cerut altor ţări în trecut, informează Reuters.

 

Aş susţine acest lucru”, a spus ministrul german, în marja întrevederii cu omologii săi din NATO, la sediul central al alianţei.

 

Cotidianul Washington Post…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close