Written by 10:07 am Business Views: 1

A apărut metoda de înșelătorie ‘Reprezentantul ASF’! Persoane care pretind că sunt angajați ai Autorității contactează cetățenii și le cer să plătească sume de bani


Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lansează astăzi, 21 iunie, un avertisment serios pentru cetățenii României.

ASF avertizează că au început să apară persoane care pretind că sunt reprezentanți ai Autorității de Supraveghere Financiară și le cer bani cetățenilor, în numele instituției.

„Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) atrage atenția asupra faptului că în ultima perioadă au apărut, în spațiul public, persoane care pretind că sunt reprezentanți ai Autorității și care contactează cetățenii fie prin email, fie telefonic, oferind recomandări de investiții și solicitând, în același timp, plata unor sume de bani.

Dacă ați fost contactați de astfel de persoane trebuie să știți că Autoritatea de Supraveghere Financiară nu inițiază astfel de demersuri nici prin email, nici telefonic, nu oferă sfaturi de investiții, nu solicită sume de bani și nici date cu caracter…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close