Written by 3:40 am Externe Views: 1

Maia Sandu, după scoaterea Partidul ‘ȘOR’ în afara legii: ‘Un partid politic creat din corupție și pentru corupție este un pericol pentru sistemul constituțional și securitatea statului’


Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a salutat decizia Curţii Constituţionale de la Chişinău de a declara Partidul „ŞOR” în afara legii.

 

Maia Sandu a declarat că Partidul ‘ȘOR’ este ”un partid politic creat din corupţie şi pentru corupţie este un pericol pentru sistemul constituţional şi securitatea statului”.

Curtea Constituţională a declarat neconstituţional Partidul ‘ŞOR’. Este o decizie aşteptată de societate, anume pentru că moldovenii pun preţ şi vor să trăiască într-un stat democratic, într-un stat de drept, unde organizaţiile criminale nu sunt protejate, ci împiedicate să captureze statul„, menţionează Maia Sandu pe pagina sa de Facebook, potrivit Newsmaker şi Deschide.md.

Un partid politic creat din corupţie şi pentru corupţie este un pericol pentru sistemul constituţional şi securitatea statului. Urmează ca instituţiile statului să analizeze considerentele…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close