Written by 12:47 am Externe Views: 1

Vladimir Putin, discurs furtunos după revolta Wagner: ‘Cine vrea poate merge în Belarus. Toată lumea a fost unită pentru Patria Mamă. Orice încercare de revoltă sau șantaj va eșua’


Preşedintele rus Vladimir Putin a avut o reacție dură în această seară cu privire la revolta eșuată a trupelor ruse paramilitare Wagner.

 

Vladimir Putin a afirmat că orice încercare de revolă sau şantaj va eşua în Rusia, după rebelebiunea Wagner. El s-a adresat luptătorilor Wagner, cărora le-a transmis că se pot înrola în armata oficială, se pot duce la familii sau în Belarus.

Preşedintele rus s-a adresat direct şi luptătorilor Wagner. El le-a mulţumit celor care au luat „decizia corectă” şi au oprit înaintarea către Moscova.

„Le mulţumesc acelor soldaţi şi comandanţi ai Grupului Wagner care au luat singura decizie corectă – nu au mers la o vărsare de sânge fratricidă, s-au oprit la ultima linie„, a mai declarat Putin în discursul către naţiune.

El a adăugat că luptătorii vor avea „oportunitatea de a continua să servească Rusia, prin încheierea unui contract cu Ministerul…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close