Written by 8:58 pm Externe Views: 1

Armata lui Vladimir Putin e pe cale de a fi nimicită! Ucraina se pregătește să rupă frontul. Forțele armate ucrainene avansează în toate direcțiile contraofensivei


Vești proaste pentru Vladimir Putin! Trupele ucrainene avansează în toate direcţiile contraofensivei împotriva forţelor de ocupaţie ruse, a declarat vineri un înalt responsabil din domenul apărării.

 

 

De la începutul contraofensivei în această lună, Ucraina afirmă că ar fi preluat controlul asupra mai multor sate în sud-est, deşi Rusia deţine în continuare părţi din teritoriul ucrainean în est, sud şi sud-est, citat de Reuters.

Dacă vorbim de toată linia frontului, în est ca şi în sud, noi am preluat iniţiativa strategică şi avansăm în toate direcţiile„, a declarat ministrul adjunct al apărării, Hanna Maliar, la televiziunea ucraineană.

Reuters nu a fost în măsură să verifice în mod independent situaţia de pe câmpul de luptă. Rusia, care a declanşat o invazie pe scară largă în februarie 2022, nu a recunoscut câştigurile teritoriale ucrainene şi a declarat că armata…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close