Written by 9:17 am Știință Views: 1

FOTO. Imagini uimitoare oferite de „Superluna Buck”. Cea mai mare lună plină din iulie a făcut spectacol pe cer în întreaga lume

  • Imagini uluitoare au arătat cum superluna Buck din luna iulie luminează cerul din întreaga lume, inclusiv în Londra, Istanbul și San Francisco.
  • Prima superlună din 2023 a fost văzută în toată splendoarea duminică noaptea înainte de a ajunge în faza sa maximă dimineața.
  • Luna Buck a acționat ca un fundalul perfect pentru unele dintre cele mai emblematice repere ale lumii într-un set extraordinar de imagini de pe tot globul.

Buck Moon este luna plină a lunii iulie, numită după cerbul mascul care încep să-și recrească coarnele în această perioadă. Numele provine din istoria nativilor americani, în timp ce alte porecle includ Thunder Moon și Hay Moon, scrie Metro.

Sursă: Metro

Cu toate acestea, Buck Moon din 2023 este deosebit de notabilă, deoarece este și o superlună. Superlunile apar atunci când luna plină coincide cu perigeul lunar, ceea ce înseamnă că Luna se află în cel mai apropiat punct de Pământ. Orbita Lunii în jurul planetei noastre nu…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close