Poți obține gustul clasic al parizerului din câteva ingrediente simple. Iată cum poți face cea mai bună rețetă de parizer de casă.
Rețetă de parizer de casă
Ingrediente
- 500 g piept de pui dezosat;
- 20 g gelatină;
- Un litru de apă;
- 4 căței de usturoi;
- Două linguri de suc de sfeclă roșie;
- 3 foi de dafin, o linguriță de sare, piper.
Mod de preparare
Pentru început, se spală bine carnea de pui, se taie în bucăți mai mici și se pune la fiert în apă. Se adaugă și foile de dafin peste, sare și piper.
După ce a fiert carnea, se păstrează supa. În 100 ml de supă de pui se pune gelatina. Se mai păstrează încă 300 ml de apă în care a fiert carnea.
Carnea fiartă se pune într-un blender împreună cu sarea, piperul și usturoiul. Treptat, peste carnea care se mărunțește se adaugă 250 ml din supa în care a fiert carnea de pui. Se mixează până când se obține o compoziție cremoasă asemănătoare cu un piure.
Gelatina hidratată se…