Written by 6:12 pm Externe Views: 1

Prințesa Diana ar plânge. Momente dificile în familia regală. Presiuni mari asupra prințului Harry după ce s-a aflat diagnosticul Regelui Charles!


Prințul Harry a fost îndemnat să ia legătura cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, și cumnata sa, Kate Middleton, în contextul în care ambii au primit recent vești proaste de la medici. Mezinul regretatei prințese Diana ar fi aflat din presă despre problemele cu care se confruntă familia regală britanică.

Diagnosticul primit de regele Charles al III-lea

Palatul Buckingham a transmis recent că regele Charles al III-lea va primi un tratament pentru o afecțiune benignă a prostatei, fără să precizeze la ce spital va primi îngrijiri. Se crede că regele a dorit să împărtășească public diagnosticul său pentru a încuraja alți bărbați să meargă la un control.

Regele Charles va fi supus săptămâna aceasta unei proceduri medicale pentru o prostată mărită, potrivit unui anunț făcut de Palatul Buckingham. Regina Camilla a dat asigurări joi că regele se simte bine și a adăugat că monarhul abia așteaptă să…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close