Written by 3:14 pm Externe Views: 2

Revine sau nu Meghan Markle la filmările pentru SUITS? Interpretul lui Harvey Specter a dat-o de gol! Soția prințului Harry, o nouă posibilă lovitură pentru casa regală britanică! 


Actorul Gabriel Macht, care a interpretat rolul Harvey Specter în serialul de televiziune „Suits”, a dat-o de gol pe Meghan Markle, despre care s-a zvonit că ar putea reveni pe platourile de filmare, eventual pentru noul serial intitulat astfel. Numeroase persoane se așteaptă ca soția prințului Harry să dea o nouă lovitură casei regale britanice.

Actorul care l-a interpretat pe Harvey Specter în Suits, declarație despre Meghan Markle

Ducesa de Sussex a devenit celebră ca actriță înainte de a se căsători, în 2018, cu prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Meghan Markle a interpretat rolul Rachel Zane în drama juridică de succes „Suits” timp de șapte sezoane, din 2011 până în 2018.

Când s-a căsătorit cu prințul Harry, Meghan Markle a confirmat că se retrage din actorie. La momentul respectiv, ea a explicat că renunță la actorie pentru a se putea concentra pe noile sale…

Citeşte mai mult

(Visited 2 times, 1 visits today)
Close