Written by 7:33 pm Externe Views: 2

BREAKING NEWS! Marea Britanie, în stare de șoc! Kate Middleton anunță că are cancer și a început tratamentul cu chimioterapie!


Veștile proaste din Familia Regală a Marii Britanii nu se mai opresc să apară. Prințesa de Wales, Kate Middleton a anunțat în această seară că a fost diagnosticată cu cancer la vârsta de 42 de ani și urmează tratamentul de chimioterapie.

Într-un mesaj video emoționant, prințesa de Wales a dezvăluit că vestea a venit ca un șoc uriaș pentru întreaga familie britanică și că ea și William au făcut tot ce le stă în putință pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul familiei.

 

„Ne-a luat timp să le explic totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine. După cum le-am spus; Sunt bine și devin mai puternic în fiecare zi concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, trupul și spiritul meu. Să-l am pe William lângă mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și liniștire. La fel și dragostea,…

Citeşte mai mult

(Visited 2 times, 1 visits today)
Close