Written by 11:39 pm Business Views: 2

ULTIMA ORĂ! Acțiunile Raiffaisen Bank s-au prăbușit în toată lumea! Giagantul austriac plănuia, în secret, o afacere cu Rusia, dar planul a fost dejucat în ultimul moment!


Acțiunile gigantului bancar Raiffeisen au scăzut cu peste 15% după anunțul că Statele Unite ale Americi fac presiuni asupra Raiffeisen Bank Internațional din Austria, pentru a renunța la planurile de a cumpăra o participație industrială de 1,5 miliarde de euro a unui magnat rus.

După ce s-a aflat de posibila intervenție a Washingtonului, acțiunile Raiffeisen au scăzut ieri cu până la 15,4%, de la 19,43 euro/acțiune la 16,45 euro/acțiune. La prețul actual de tranzacționare de 17,8 euro/acțiune, Raiffeisen are o capitalizare de piață de 5,85 miliarde de euro. Una dintre cele mai mari tranzacții occidentale în Rusia de la începutul războiului din Ucraina riscă să pice din cauza intervenției SUA. Pe de altă parte, se acumulează și mai multă presiune asupra grupului austriac care gestionează plăți internaționale de miliarde de euro pentru ruși.

Raiffeisen cumpără participația la Strabag, cu sediul la Viena,…

Citeşte mai mult

(Visited 2 times, 1 visits today)
Close