Written by 11:46 pm Externe Views: 2

Gruparea jihadistă ISIS a revendicat atacul terorist de lângă Moscova, soldat cu peste 100 de morți. Teroriștii nu pot explica felul in care au intrat în Rusia!


Masacrul de vineri seară de la sala de concerte Crocus City Hall, din Moscova a fost comis de către 4 dintre luptătorii din cadrul ISIS, anunță gruparea jihadistă Stat Islamic, arătând că motivul atacului are legătură cu războiul în desfășurare dintre Statul Islamic și ţările care luptă împotriva Islamului.

Pe conturile de Telegram ale grupării Stat Islamic se arată că patru atacatori au fost implicați în atacul mortal de la sala Crocus din Moscova, potrivit postului de știri a grupării jihadiste Amaq. ISIS susține că atacul a fost efectuat de luptători înarmați cu mitraliere, un pistol, cuțite și bombe incendiare, și că atacul a fost precedat de o misiune de recunoaștere concertată. Referitor la motivul atentatului, Amaq spune că acțiunea vine în contextul unui război normal în desfășurare între Statul Islamic și ţările care luptă împotriva Islamului.

Se pare că cei care au efectuat atacul au…

Citeşte mai mult

(Visited 2 times, 1 visits today)
Close