Written by 6:04 pm Business Views: 3

Pericol pentru cardurile Banca Transilvania. Reprezentanții unității bancare i-au avertizat pe clienți ce trebuie să facă


Clienții Băncii Transilvania trebuie să știe ce se întâmplă cu banii de pe card. Reprezentanții băncii vin cu o informare de ultim moment, vizații fiind cei care dețin carduri.

Banca Transilvania informează că există o limită când vine vorba de retragerea sau de depunerea banilor pe card. Reprezentanții băncii spun că toți clienții care folosesc BT Expres Plus trebuie să verifice dacă au depășit sau nu limita zilnică de depunere, în schimb putându-se confrunta cu mari probleme. Pe de altă parte, trebuie neapărat să fie luată și chitanța emisă de bancomate, astfel încât să existe dovada clară privind confirmarea tranzacției. Aceste lucruri sunt importante datorită faptului că aceste detalii ne confirmă că am depus într-adevăr toată suma dorită în cont și dacă aceasta a intrat în contul care trebui, în acest mod evitând situația în care banii se pierd sau ajung în altă parte.

Clienții nu…

Citeşte mai mult

(Visited 3 times, 1 visits today)
Close