Written by 7:26 pm Externe Views: 2

Adevărul despre carnea de pui de la Lidl. Informații terifiante ies la iveală despre produsele comercializate de uriașul retailer german


Mai multe studii publicate recent arată că ar fi probleme destul de grave cu carnea de pui de la Lidl. Produse pe care retailerul german le comercializează ar conține mai bacterii dăunătoare care s-au văzut abia la analizele de laborator. În funcție de țara în care au fost efectuate testele, au fost găsite diferite nereguli. Reprezentanții supermarketului au negat, în repetate rânduri, informațiile, chiar dacă cercetătorii au venit cu dovezi. 

Unul dintre studii este chiar o analiză microbiologică la nivel european, care a arătat că mai bine de 70% din carnea vândută de comerciant ar avea bacterii rezistente la antibiotice. De asemenea, 38% ar avea listerie și 83%, E.coli și Campylobacter. Au fost luate pentru probe 142 de bacterii care pot produce infecții alimentare. Produsele alimentare au fost alese din 22 de magazine, care se găsesc în următoarele țări, la raft:

  • Germania;
  • Spania;
  • Italia;
  • Marea…

Citeşte mai mult

(Visited 2 times, 1 visits today)
Close