Written by 3:53 pm Business Views: 4

Bancnotele românești care te îmbogățesc dacă le pui pe OLX. Cât au ajuns să coste acești bani rari care au circulat la noi în țară


Eclipsa de Soare din 11 august 1999 a fost ultima eclipsă totală de Soare din secolul al XX-lea și, implicit, din mileniul al II-lea. Deși a avut o durată de totalitate mijlocie, relativ scurtă, eclipsa a fost excepțională întrucât a avut cei mai mulți observatori din întreaga istorie. Pentru a marca momentul, Banca Națională a României a emis o bancnotă de 2.000 de lei confecționată din polimer.

La 2 august 1999, pentru comemorarea Eclipsei totale de Soare din 11 august 1999, Banca Națională a României (BNR) a emis o bancnotă din polimeri cu valoarea nominală de 2.000 de lei, aceasta fiind prima bancnotă din polimeri emisă de România și totodată prima bancnotă din polimeri emisă în Europa. Cei care o dețin în acest moment pot face o bani frumoși prin vânzarea ei. Acești bani se vând în prezent pe sume considerabile, cei care o dețin putând primi din partea colecționarilor 2.180 de lei.

Pe platformele de…

Citeşte mai mult

(Visited 4 times, 1 visits today)
Close