Written by 3:35 pm Externe Views: 3

Dispozitivele de vapat dispar din magazine. Autoritățile din îndepărtata Australie au decis să fie comercializate doar în farmacii


Începând de luni, 1 iulie 2024, în Australia, achiziţionarea dispozitivelor electronice de vapat se poate face numai în farmacii. În plus, reforma care a intrat azi în vigoare prevede pedepse de până la 7 ani de închisoare și amenzi de milioane de dolari pentru cei care nu respectă noua legislație.

După intrarea în vigoare a unei reforme antifumat, Australia a devenit prima țară din lume în care achiziționarea dispozitivelor electronice de vapat se poate face numai în farmacii.

Potrivit acestei reforme, persoanele care doresc să utilizeze dispozitive electronice de vapat în scop terapeutic sunt obligate să îşi consulte medicul de familie. În plus, pentru a putea cumpăra dispozitivele din farmacii trebuie să obţină de la medic o reţetă.

Totodată, ambalajul dispozitivelor electronice de vapat va fi strict controlat și va avea un design farmaceutic simplu. Mai mult, aromele vor fi limitate la tutun mentolat şi…

Citeşte mai mult

(Visited 3 times, 1 visits today)
Close