Written by 7:29 pm Lifestyle Views: 1

Ciorbă De Burtă – Rețeta Tradițională Pas Cu Pas

Cum se face ciorba de burtă

Unul dintre secretele rețetei de ciorbă de burtă este pregătirea burții, ingredientul principal. Burta trebuie foarte bine curățată, spălată în mai multe ape, rasă cu sare și fiartă. Este recomandat ca burta pentru ciorbă să fie pusă în prealabil într-un vas în care s-a dizolvat o lingură de bicarbonat de sodiu și lăsată acolo pentru 2-3 ore. Ulterior, carnea trebuie foarte bine limpezită și pusă la fiert timp de 3 ore.

Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ce se pune în ciorba de burtă – rețetă tradițională

Ingrediente pentru ciorbă de burtă:

  • 3 cepe;
  • 3 morcovi;
  • 1 usturoi;
  • 2 kg burtă prefiartă;
  • 1 țelină;
  • 1 kg oase de vită;
  • 4 ouă;
  • 2 rădăcini de pătrunjel;
  • Sare și piper după gust;
  • 500 g smântână;
  • Foi de dafin;
  • Oțet după gust.

Cum să faci ciorbă de burtă cu smântână – rețetă tradițională

Mod de preparare ciorbă de burtă

Într-un vas…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close